Distribucija i logistika

Kao svaka ozbiljna firma ili bar ona koja pretenduje da to bude, paralelno sa svim ostalim sektorima razvijamo i naš sektor logističke podrške, kako za gotove proizvode iz naših proizvodnih pogona tako i za proizvode naših partnera sa kojima imamo zaključene ugovore o ekskluzivnoj distribuciji njihovih proizvoda.

Kao što važi i za druge sektore našeg preduzeća, to važi i ovde. Maksimalno smo posvećeni radu i učenju kako na svojim iskustvima, tako i na iskustvima drugih, jer jedino tako možemo do cilja.

 

 

Za sada naš sektor distribucije raspolaže sa pet vozila kojima dostavljamo naše proizvode do naših kupaca na teritoriji cele Srbije najkasnije u roku od 24h. A ovde moramo da napomeno da imamo i konkretne razgovore i oko izvoza naših proizvoda, što će nas sigurno naterati da budemo još bolji u svim segmentima.

Kao i za sektor maloprodaje i ovde važi da smo zaista posvećeni razvoju našeg brenda papirne galanterije all. Svesni da samo ako ispratimo naše proizvode do krajnjih kupaca i oslušnemo njihove sugestije, znamo da smo uradili pravu stvar, jer samo tako možemo da ih prilagodima njima, što je naš prioritet i glavni cilj.

U cilju toga da što blize budemo našim kupcima otvorili smo i naš distributvni centar u Beogradu koji je zadužen za razvoj kako HoReCa kanala, tako i produbljivanje odnosa sa velikim poslovnim sistemima i trgovinskim lancima.